ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ

Διαμαρτυρία κατοίκων της Ειδομένης την 2/4/2016. (φωτο: http://www.karfitsa.gr)

Το πρόβλημα δεν εστιάζεται μόνο στο χωριό της Ειδομένης αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή.


Έρχεται καλοκαίρι με τον κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών μέσω των εντόμων να αποτελεί απειλή για όλες τις γύρω περιοχές εντός κι εκτός Ελλάδος.Άμεση κινητοποίηση των πολιτών όλης της περιοχής μαζί με τους κατοίκους της Ειδομένης για να ασχοληθεί το κράτος αλλά κι οι δημοσιογράφοι -επιτέλους- και με τους Έλληνες πολίτες.


Να απομακρυνθεί ο "καταυλισμός" και να τεθεί η περιοχή Παιονίας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ώστε να ελέγχονται όσοι προσεγγίζουν (Έλληνες και ξένοι) σε ολόκληρη την επαρχία.

Να αναβαθμιστεί τώρα το νοσοκομείο της Γουμένισσας, πριν να εμφανιστούν οι επιδημίες, για να καλυφθούν οι υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων.


Να αποζημιωθούν οι κάτοικοι που έχασαν τα χωράφια τους  με την ανοχή και προτροπή των ΜΚΟ που με τη διαρροή ανυπόστατων φημών κρατούν ομήρους τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες στην περιοχή.


Να ζητηθεί από την τοπική αυτοδιοίκηση φοροαπαλλαγή για τους κατοίκους όλων των χωριών της μεθορίου. Να χορηγηθούν στους κατοίκους κάρτες ενίσχυσης απόρων.

Να ενισχυθούν οι αστυνομικές υπηρεσίες και τα στρατιωτικά φυλάκια της περιοχής.Κανένας στην περιοχή μας να μην εφησυχάζει... η Ειδομένη δεν είναι μακριά.