Εικόνες από τα Πλάγια (από το αρχείο της κ. Θωμαής Χαραλαμπάκη-Ναλμπάντη)

Εικόνες από τα Πλάγια


Το πεταλωτήριο του Δημητρίου Ναλμπάντη στα Πλάγια. Από το αρχείο της κ. Θωμαής Χαραλαμπάκη.





Πλαγιώτες στο καφενείο τη δεκαετία του 1960. Ανάμεσά τους εικονίζονται από αριστερά:
Ο Δημητρός Πολίτης,  ο Σωκράτης Πασχαλέρης, ο Γιώργος Μαργέλλος, όρθιος ο γραμματέας Αλέκος Χαμπαίος, ο Κώτσος Στογιάνκεχαγιάς, ο αγροφύλακας Νικόλαος Πραγκαλάκης, ο Στέλιος Αγελαδάρης, ο Γιάννης Μουτσάκης και η μικρή Μάλαμα Αγελαδάρη. 
Από το αρχείο της κ. Θωμαής Χαραλαμπάκη.



Μαθητές του σχολείου Πλαγίων με τον δάσκαλο Δημήτριο Νατσό σε εκδήλωση της 25 Μαρτίου 1977. Από το αρχείο της κ. Θωμαής Χαραλαμπάκη.




Μαθητές του σχολείου Πλαγίων μεταμφιεσμένοι, τις απόκριες του 1972 μαζί με το δάσκαλό τους κ. Κωνσταντινίδη. Από το αρχείο της κ. Θωμαής Χαραλαμπάκη.



Μαθητές του σχολείου Πλαγίων με τον δάσκαλό τους Κωνσταντινίδη το 1973. Από το αρχείο της κ. Θωμαής Χαραλαμπάκη.



Μισοκατεστραμμένη καρτ ποστάλ με ενδυμασίες και στολές εποχής. Από τα στοιχεία που παρέχει η κάστα στην πίσω της πλευρά, όπου αναγράφει CARTE POSTALLE και το εμπορικό σήμα της εταιρίας που έκδωσε την κάρτα, συμπεραίνεται ότι πρόκειται για καρτ ποστάλ που εκδόθηκε στο Παρίσι κατά το διάστημα 1910 - 1920 από τον οίκο R. Guilleminot, Boespflug  et Cie - Paris. Από το αρχείο της κ. Θωμαής Χαραλαμπάκη.


Πλαγιώτες των Μ.Α.Υ. παρελαύνουν μπροστά από το γραφείο της κοινότητας στα μέσα της δεκαετίας του '60. Στην πρώτη τριάδα διακρίνονται: ο Ιωάννης Μουτσάκης, ο Γιώργος Αγελαδάρης κι ο Ιωάννης Πασχαλέρης. Απο το αρχείο της κ. Θωμαής Χαραλαμπάκη.