Εικόνες από τα Πλάγια (από το αρχείο της κ. Κούλας Κεχαΐδου - Καραογλάνη)

Από  τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου του έτους 1979 στην Κοινότητα Πλαγίων Παιονίας. 
Στην πρώτη σειρά από αριστερά: 
ο Αστυνόμος του Σταθμού Χώροφυλακής Ειδομένης Διαμαντής Τακούτης, ο Πρόεδρος της κοινότητας Νικόλαος Τζουρτζουκλής, η Γραμματέας Κούλα Καραογλάνη, ο Ευάγγελος Ντοκμετζής,  ο Πασχάλης Βαφειάδης. 
Στη δεύτερη σειρά, από αριστερά: 
ο Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο Δημήτριος Γιαννουλάκης, ο Αντιπρόεδρος Θεμιστοκλής Ιωαννίδης, ο Αγροφύλακας Χρήστος Μπορακης, ο Αντώνιος Χονδρέλης και ο Δημήτριος Μουτσακης.
Η λήψη της φωτογραφίας έγινε από τον φωτογράφο Γεώργιο Τσαγκαρά.
Η φωτογραφία είναι από το αρχείο της κ. Κούλας Κεχαΐδου - Καραογλάνη.

 
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο καφενείο του Ιωάννη Γκέρλοβα στα Πλάγια το 1954. 
Απο αριστερά: Βασίλειος Μουτσάκης, Ελένη Πουλίδου, Ιωάννης Καραογλάνης, Αρτεμησία Μουτσάκη, Ελένη Ναλμπάντη, Ελένη Γκέρλοβα, Ιωάννης Καράδαγλης, Νικόλαος Γκέρλοβας και πίσω από τον Ιωάννη Καράδαγλη Ιωάννη είναι ο Γρηγόριος Γκέρλοβας.
Η λήψη της φωτογραφίας έγινε από τον Ιωάννη Φωτεινό.
Η φωτογραφία είναι από το αρχείο της κ. Κούλας Κεχαΐδου - Καραογλάνη.

Έτος 1948. Φαντάροι Πλαγιώτες. Από αριστερά: Βασίλειος Μουτσάκης, Ιωάννης Καραογλάνης, Θεόδωρος Πραγκαλάκης και Χρήστος Καργιολάκης, άπαντες ετών 21. Είχαν φωτογραφηθεί στη Βουλιαγμένη Αττικής.
Η φωτογραφία είναι από το αρχείο της κ. Κούλας Κεχαΐδου - Καραογλάνη.



Το πρώτο τρακτέρ που ήλθε στα Πλάγια, την 21 Νοεμβρίου 1954, ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου, της Παναγίας της "ξεσπορίστρας" όπως λεγόταν στα Πλάγια. Εικονίζονται ο ιδιοκτήτης Ιωάννης Καραογλανης, στο φτερό ο αδελφός του Παναγιώτης Καραογλάνης, πίσω ο Χαράλαμπος Πολιτούδης (Πένος), ο τέταρτος είναι άγνωστος
Φωτογράφος Ιωάννης Φωτεινός. 
Από το αρχείο της κ. Κούλας Κεχαΐδη-Καραογλάνη.