Εικόνες από τα Πλάγια (από το αρχείο της κ. Θεοδώρας Καστελιώτου)

Εργάτες στην σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη, μεταξύ τους κι ο Πλαγιώτης Γεώργιος Καστελιώτης, από αριστερά ο 3ος που κάθεται στη γραμμή. Η λήψη της φωτογραφίας έγινε το 1962. Από το αρχείο της κ. Θεοδώρας Καστελιώτου.




Οικογενειακή φωτογραφία Πλαγιωτών. Εικονίζονται: ο Γιώργος Καστελιώτης, η σύζυγός του Δέσποινα Καστελιώτη, η Παναγιώτα Καστελιώτη και η Βασιλική Τσαγκαρά. Η λήψη της φωτογραφίας έγινε το 1958. Από το αρχείο της κ. Θεοδώρας Καστελιώτου.



Εθνική γιορτή στα Πλάγια. Στο ηρώο του χωριού εικονίζονται οι μαθήτριες, αδερφές Θεοδώρα και Παναγιώτα Καστελιώτου. Η λήψη της φωτογραφίας έγινε το 1968. Από το αρχείο της κ. Θεοδώρας Καστελιώτου.














Μαθητική παράσταση στο σχολείο των Πλαγίων. Η λήψη της φωτογραφίας έγινε το 1972. Από το αρχείο της κ. Θεοδώρας Καστελιώτου.















Μαθητική παράσταση στο σχολείο των Πλαγίων. Δασκάλα στο σχολείο ήταν η Στέλλα Κωνσταντινίδου από το χωριό Χαμηλό. Η λήψη της φωτογραφίας έγινε το 1972. Από το αρχείο της κ. Θεοδώρας Καστελιώτου.






Καρφίτσα "Δημ. Σχολείον Πλαγίων" που έφεραν μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '70, ψηλά στο αριστερό στήθος, στη μαθητική ποδιά οι μαθήτριες. Από το αρχείο της κ. Θεοδώρας Καστελιώτου.



Ατομικόν Δελτίον Κυκλοφορίας της Δέσποινας Καστελιώτου. Από το αρχείο της κ. Θεοδώρας Καστελιώτου.



Πλαγιώτισσες στο αρμάθιασμα καπνού. Εικονίζονται: Από αριστερά, Μαρίκα Σακαλάκη, Ζωή Παρλαπάνη, Δέσποινα Καστελιώτη.
Από το αρχείο της κ. Θεοδώρας Καστελιώτη.




Πλαγιώτες σε φυτεία καπνού το 1956. Εικονίζονται: Γιώργος Αναστασιάδης, Γιώργος Καστελιώτης και Σοφία Αποστολίδου. Από το αρχείο της κ. Θεοδώρας Καστελιώτη.




Εθνική γιορτή στα Πλάγια το 1973. Μεταξύ άλλων εικονίζονται: από αριστερά, η Θεοδώρα Κασρτελιώτου με την σημαία, ένα παιδί από την Δογάνη, η Μαίρη Παλαμπουγιούκη, ο Μόσχος, ο Θωμάς Κακάκης, ο Γρηγόρης Καραδενιζλής, με τη σημαία ο μικρός Γιώργος Κωνσταντινίδης.




Πλαγιώτικη συντροφιά στα Πλάγια το 1971. Εικονίζονται: από αριστερά, η Ευθυμία Μαυροπούλου (Κουμπαράκαινα),  ο Μόσχος Σακαλάκης, η Μαρίκα Σακάλακη, η Παναγιώτα Καστελιώτου, η Δέσποινα Καραμανλή, στην κάτω σειρά η Βαγγελιώ Σακαλάκη, η Παναγιώτα Καστελιώτου, ο Στέλιος Καστελιώτης και η Θεοδώρα Καστελιώτου.




Γύρω στο 1970, στα Πλάγια, φωτογραφίστηκαν στην αυλή της οικίας Καστελιώτη η Μαργιωρή Νίτη και η Δέσποινα Καστελιώτη.