Αρ. φύλλου 1 - Ενημερωτική έκδοση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαγίων (Σεπτέμβριος 2023)

"Ενημερωτική έκδοση (σε μορφή εφημερίδας) με τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαγίων".

Πρόταση της ιστοσελίδας μας προς το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαγίων "Αγία Παρασκευή".


Μετά την επίσημη έναρξη του νέου Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας, συζητήσαμε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Μιτικάκη τις προοπτικές  αξιοποίησης της ψηφιακής τεχνολογίας. 
Οι προβληματισμοί μας για την εξωστρέφεια του Συλλόγου προς τους όπου γης συγχωριανούς και φίλους του χωριού, καθώς και για την προβολή των ιστορικών και λαογραφικών στοιχείων της ευρύτερης περιοχής, έφεραν αποτελέσματα.
Η εμπειρία μου από την πολύχρονη διαχείριση της ιστοσελίδας ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΠΑΙΟΝΙΑΣ και η διαθέσιμη ύλη που βρίσκεται αναρτημένη εκεί, μπορούν να αξιοποιηθούν. 

Δοκιμάσαμε την έκδοση ενός ψηφιακού τετρασέλιδου ενημερωτικού δελτίου που θα περιλαμβάνει τις δράσεις του Συλλόγου, χρηστικές πληροφορίες και κείμενα με ιστορικά και λαογραφικά θέματα της περιοχής μας.
Κάθε 3 μήνες, παράλληλα με την ενημέρωση των θεμάτων της ιστοσελίδας ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΠΑΙΟΝΙΑΣ, θα αναλάβω και την επιμέλεια (διόρθωση κειμένων, σελιδοποίηση, ψηφιοποίηση) της ύλης του ψηφιακού ενημερωτικού δελτίου που θα αποφασίζεται από τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου μας. 
Η εθελοντικής μορφής συνεργασίας μας με το Δ.Σ. και η ψηφιακή τεχνολογία εξασφαλίζουν την ανέξοδη κυκλοφορία αυτής της μικρής "εφημερίδας".

Η δοκιμαστική αυτή έκδοση του 1ου τεύχους παραδόθηκε σήμερα 23/8/2023 στον κ. Δημήτρη Μιτικάκη για να τεθεί υπόψιν του Δ.Σ. του Συλλόγου προκειμένου να αποφασιστεί η κυκλοφορία του.

Θοδωρής Π. Μποράκης


Διαβάστε, αποθηκεύσετε και διαδώστε την εφημερίδα σε ψηφιακή μορφή. Διατίθεται στην ιστοσελίδα:


Στις φωτογραφίες οι τέσσερις σελίδες του 1ου φύλλου (Σεπτέμβριος 2023).

Κλικ επάνω στις σελίδες για να μπορέσετε να τις μεγεθύνετε.