Εικόνες από τα Πλάγια (από το αρχείο της κ. Γεωργίας Πασχαλέρη)

 

Χιονισμένα Πλάγια (2021). Από το αρχείο τηςτης κ. Γεωργίας Πασχαλέρη.





Το κοινοτικό κατάστημα των Πλαγίων (2021). Από το αρχείο της κ. Γεωργίας Πασχαλέρη




Περιφορά του εικονίσματος της Αγίας Παρασκευής την παραμονή της πανηγύρεως της ενορίας των Πλαγίων την 25 Ιουλίου 2023. Στο στιγμιότυπο, οι προσκυνητές και οι ιερείς στο ύψος του γραφείου της Κοινότητας. Από το αρχείο της κ. Γεωργίας Πασχαλέρη.





Περιφορά του εικονίσματος της Αγίας Παρασκευής την παραμονή της πανηγύρεως της ενορίας των Πλαγίων την 25 Ιουλίου 2023. Στο στιγμιότυπο, οι προσκυνητές και οι ιερείς στο ύψος της διασταύρωσης με τον κεντρικό δρόμο στο ύψος του Δημοτικού Σχολείου. Από το αρχείο της κ. Γεωργίας Πασχαλέρη.



Στιγμιότυπο από έναν πρωτότυπο γάμο στα Πλάγια στις 9 Σεπτεμβρίου 2023. Εικονίζεται ο γαμπρός στην πλατεία του χωριού πάνω στη στολισμένη μοτοσυκλέτα του, με τη νύφη δίπλα του, συνοδευόμενος από φίλους του αναβάτες μοτοσυκλετών Χάρλεϊ.
Από το αρχείο της κ. Γεωργίας Πασχαλέρη.



Στιγμιότυπο από έναν πρωτότυπο γάμο στα Πλάγια στις 9 Σεπτεμβρίου 2023. Εικονίζεται ο γαμπρός με τη νύφη στην πλατεία του χωριού και καλεσμένοι. Δεξιά της φωτογραφίας ένα ροκ συγκρότημα και σε πρώτο πλάνο οι μηχανές Χάρλεϊ των καλεσμένων.
Από το αρχείο της κ. Γεωργίας Πασχαλέρη.